divendres, 17 de maig de 2019

Participació d'atletes NO MÀSTERS al Meeting!

El calendari està molt apretat, el punt de forma arriba ara al juny, i el calendari Promesa-Sènior és especialment escàs de proves. Aquesta motivació ens ha fet obrir sempre la mà al nostre meeting per venir a participar amb nosaltres. Però sempre amb comptagotes, i sense desvirtuar l'esperit de la competició, un meeting de "veterans".

L'edició de fa tres anys passat la cosa va sortir de mare, hi ha molts que ens pregunteu, deferència que agraïm, però alguns ni tan sols i van apuntar directament, juvenils i tot. Això i que tanquem molt tard perquè els màsters tinguin temps de fer la seva inscripció, en va impedir prendre mesures correctores. I això va provocar queixes entre els atletes màsters. I a la última edició vam decidir actuar.

Quines?

La majoria venien a les sèries de velocitat i pel 15 de juny  tenim la Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà». Per tant, si vols corre de ràpid a la Bòbila i NO ets màster, t'esperem.

Si vols llançar, t'esperem al juliol al Critèrium de Llançaments «Ciutat de Gavà», encara que aquest és una mica més tard. Però a la longitud i als concursos (i al fons) podrem fer excepcions. 

Evidentment l'organització té compromisos, i pot prendre alguna llicència, és comprensible, tenim algunes peticions i, sempre que no ens desquadri l'horari ni molesti els màsters, farem el que podrem i intentarem inscriure'ls.

No és la millor decisió econòmica, ja que l'ideal seria que vengéssiu tot, però el nostre objectiu és donar la millor competició possible als atletes al que va destinat, encara que això ens costi diners, com quasi sempre.

Estem segurs que entendreu les nostres motivacions, i si necessiteu més informació, un preguem que contacteu amb competicio@clubatletismegava.com


Cap comentari:

Publica un comentari